Handelsbetingelser & vilkår

LIEM EYELASH
Vestergade 1
9400 Nørresundby

Telefon: +45 53 62 29 14
CVR: 3746607
E-mail: info@liemeyelash.dk
eller ved henvendelse angående varer købt på webshoppen: webshop@liemeyelash.dk

1. Generelt

1.1 Services

LIEM EYELASH tilbyder behandlinger indenfor eyelash extensions og wax behandlinger. Derudover kan man købe diverse produkter til eyelash extensions i vores webshop.

1.2 Ændring af vilkår og betingelser

LIEM EYELASH forbeholder os retten til at ændre vores vilkår og betingelser. Du bør derfor altid gennemlæse vores vilkår og betingelser her.

2. Salon

2.1 Vilkår for booking

LIEM EYELASH bruger et bookingsystem til online booking af aftaler. Dette kan tilgås ved “Book nu”-knappen på www.liemeyelash.dk
Derudover kan man lave en aftale via Facebook-siden eller ved at kontakte os på +45 53 62 29 14.

Har du fået lavet vipper hos andre og skal have en opfyldning hos os bliver der opkrævet et gebyr på 100,-

Du modtager ved booking en bekræftelse på e-mail. Du vil modtage en påmindelse på aftalen nogle dage eller timer før aftalens påbegyndelse.

2.2 Aflysning af aftaler

Ved afbud eller ændring kontakt pr. e-mail eller SMS. Alternativt på Instagram eller Facebook Messenger. Afbud og ændring skal ske 24 timer før.
Ved udeblivelse og for sent afbud (indenfor 24 timer) faktureres det fulde beløb.

2.4 Garanti

Vi tilbyder 3 dages garanti på vores behandlinger. Vi kan desværre ikke garantere for andet herefter. Dette skyldes der er mange faktorer (bl.a. after care, vind, vejr, etc.) der indvirker på holdbarheden af dine vipper fra at du går ud af salonen til at du oplever at dine vipper falder af. Det er faktorer som vi ikke kan garantere for, da det ikke har noget at gøre med vores evner som vippeteknikere.

2.3 Betaling

Alle beløb der fremgår på hjemmesiden og i bookingsystemet er angivet i danske kroner (DKK), inklusiv moms.

Betaling sker ved behandlingens afslutning og kan ske via straksoverførsel eller kontant betaling.

3. Webshop

3.1 Køb

Ved køb på webshoppen accepterer du nedenstående vilkår og vores Cookie- og privatlivspolitik.

3.2 Betaling

Alle beløb der fremgår på hjemmesiden er angivet i danske kroner (DKK), inklusiv moms og eksklusiv leveringsomkostninger.

LIEM EYELASH tager imod online betalinger på webshoppen med; Dankort, Visa/Dankort, Visa, MasterCard, Mobilepay Online. Vi pålægger ikke dit køb nogle former for transaktionsgebyr.
Betalingen af ordren bliver først trukket fra din konto, når varen afsendes medmindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.
LIEM EYELASH benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger, hvilket betyder, at forbindelsen er helt sikker.

Det er muligt at betale kontant eller med straksoverførsel ved afhentning. Afhentning sker på følgende adresse:

LIEM EYELASH
Vestergade 1
9400 Nørresundby 

3.3 Levering

Vi leverer kun varer inden for Danmark, dog ikke Grønland og Færøerne. Leveringstiden for din ordre er normalt 1-3 hverdage. Ved bestilling i weekend og helligdage sendes varen afsted første hverdag. Ved bestilling på hverdage inden kl. 12.00 bliver varen sendt samme dag.

Skulle der i særlige tilfælde være forlænget leveringstid, giver vi dig besked på mail.

Vi leverer til privatadresser og udleveringssteder i Danmark – dog ikke Færøerne og Grønland.

Alle varer leveres med PostNord. Der er gratis fragt på ordrer over 900 DKK, hvor valg af transportør og metode vælges af os.

3.4 Retur og fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt på vores webshop.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager din ordre. Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv, ligesom valg af transportør er dit eget.

Fortrydelse skal meldes til os senest 14 dage efter købet, og fra fortrydelsen skal ordren være os i hænde senest 14 dage efter, at du har informeret om dit brug af fortrydelsesretten.

Meddelelsen skal gives pr. mail på webshop@liemeyelash.dk, hvor du tydeligt skal oplyse om, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret.

Det er op til LIEM EYELASH at vurdere varens stand. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Det betyder, at du ved fortrydelse af købet vil få en mindre del eller intet af købsbeløbet retur.

3.5 Reklamationsret

I henhold til den danske købelov gives der 2 års reklamationsret på produkter. Reklamation gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamation skal meddeles til LIEM EYELASH i rimelig tid efter varens modtagelse. Her anses en måned som rimeligt tid, med mindre andet er aftalt.

Reklamationen gælder ikke ved fejl eller skader, der skyldes forkert betjening af produktet.

LIEM EYELASH dækker returneringsomkostningerne i rimeligt omfang. Vi modtager ikke pakker sendt på efterkrav.

Reklamationer sendes til:

LIEM EYELASH
Vestergade 1
9400 Nørresundby

3.6 Klagemuligheder

Du kan sende en mail til webshop@liemeyelash.dk eller ringe på +45 53 62 29 14, hvis du vil i kontakt med os, har spørgsmål eller vil indgive en klage.

Hvis du har en klage, og det ikke lykkes os at finde en løsning sammen, vil du kunne benytte en af følgende muligheder for at klage:

  • Center for Klageløsning, via klageportal v. Nævnenes Hus. Gå til klageportal.
  • Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg.
  • Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageportal. Gå til EU klageportal.

Ved indgivelse af klage, skal du oplyse/anvende vores virksomhedsmail webshop@liemeyelash.dk

Indkøbskurv
Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0